زندگی نامه احد عظیم زاده تاجر و کارآفرین بزرگ فرش
زندگی نامه احد عظیم زاده : احد عظیم زاده مولتی میلیاردر و کارآفرین ایرانی از جمله افراد خود ساخته است که می تواند بهترین الگو و انگیزه برای موفقیت کاری باشد ، کسی که توانست با تکیه بر تلاش های مستمر خود به آرزوهای خود برسد ، اگر در جهان فقط یک نفر بتواند از کاری نتیجه بگیرد پس شما هم قطعا میتوانید با الگو قرار دادن او به همان نتایج و موفقیت ها برسید . با ساران آکادمی همراه باشید
از جمله دستاورد های او شامل این موارد میشود :
- مالک برند فرش عظیم زاده
- مخترع فرش گرد ( اولین سازنده فرش گرد در ایران )
- خیر نمونه ی کشور ( سرپرستی بیش از 1000 یتیم )
- صادر کننده نمونه کشوری
- دریافت تندیس طلایی از انگلستان به عنوان بهترین تولید کننده فرش دستباف ایرانی
- مجری و سرمایه گذار پروژه برج های سوپر لوکس قو الماس خاورمیانه در متل قو ( سلمانشهر – متل قو )
- برنده تنديس الماس بزرگترين بيزينس من جهان
کودکی احد عظیم زاده
احد عظیم زاده ، مدیر عامل شرکت خانه فرش عظیم و مالک پروژه متل قو ، در سال 1336 در تبریز ، روستای اسفنجان چشم به جهان گشود ، او کودکی سختی را تجربه کرد ، متاسفانه در 7 سالگی پدرش را از دست داد و یتیم شد به همین دلیل از نظر اقتصادی در تنگنا بودند در نتیجه مجبور شد که از همان سن کم وارد بازار کار شود ، او روز ها مشغول به قالی بافی بود و شب ها بعد از آن که کارش تمام میشد ، شروع به درس خواندن میکرد ، اوضاع مالی آن ها آنقدر بد بود که به گفته ی عظیم زاده تنها 2 بار در سال میتوانستند برنج بخورند !
احد زمانی که تنها 13 سال داشت قالی های بافته شده کوچک و پشتی های بافته شده را به دوش خود میبست و به اسکو میرفت تا آن ها را بفروشد ، او تصمیم گرفت که سود حاصل از فروش این قالی ها را پس انداز کند تا بتواند با آن کار بزرگتری را شروع کند ، هر دفعه با فروش قالی ها یک یا دو تومان به دست می آورد ، با پشتکار بسیار و با استفاده از تجاربش توانست یک چهارم باب مغازه در بازار تبریز خریداری کند و به عرصه داد و ستد قالی و قالیچه پا نهاد و بدین ترتیب بعد از مدتی توانست 20 هزار تومان پس انداز کند .
او تصمیم گرفت که از پسر عموی پدرش نیز 20 هزار تومان قرض بگیرد و 60 تومان نیز از بانک وام گرفت و جمعا با 100 هزار تومان میخواست یک کارگاه فرش بافی راه اندازی کند و این شروع موفقیت های بزرگ احد عظیم زاده بود .
احد تصمیم گرفت که برای شروع کارش و صادرات فرش ، از ایران خارج شود اما در این مسیر موانعی هم وجود داشت ، با توجه به اینکه تازه انقلاب شده بود تا دو سال به او پاسپورت نمیدادند که از ایران خارج شود ، همچنین از دیگر مشکلات او این بود که زبان انگلیسی بلد نبود ، اما با وجود این مشکلات توانست سرانجام از ایران خارج شود ، او با وجود موانع موجود دست از هدف خود نکشید و سرسختانه راه خود را ادامه داد .
یکی از جملات معروف احد عظیم زاده در خصوص ریسک کردن این است :
در ریسک کردن همیشه ۱۰ الی ۲۰ درصد شکست هست آدم ۸۰ – ۹۰ درصد را به ۱۰ – ۲۰ درصد نمی بازد
سفر به خارج از کشور
زندگی نامه احد عظیم زاده : در آن زمان میگفتند که آلمان مرکز تجارت فرش است ، پس اولین سفر احد عظیم زاده به آلمان بود ، او به شهر هامبورگ رفت و در آن جا به انبار ها و سالن های فرش سر میزد و با سلیقه های مختلف آشنا میشد و در همین زمان در ذهنش ایده های جدید ساخته میشد .
در آلمان فردی به او پیشنهاد کرد که برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی فرش به سوییس سفر کند در نتیجه یک ویزای 15 روزه گرفت و به ژنو سفر کرد ، در ژنو فردی به او این ایده را داد که ” فرش گرد ” ببافد ، زیرا اکنون بسیار پرطرفدار است .
راه اندازی اولین کارگاه فرش بافی
احد بعد از آن که به اندازه کافی اطلاعات و ایده های متنوع کسب کرد ، تصمیم گرفت که به روستای خودشان بازگردد و کارگاه فرش بافی را راه اندازی کند ، در ابتدا یک خانه اجاره کرد و وسایل و امکانات فرش بافی را به صورت اقساطی خرید ، در واقع 10 درصد از هزینه را به صورت نقد پرداخت و بقیه را قسطی پرداخت کرد .
او از همان ایده ای که به او داده شد استفاده کرد و شروع به بافتن فرش های گرد کرد و این شروع یک معامله ی پر سود برای احد عظیم زاده بود ، تاجران آلمانی به ایران آمدند تا فرش های گرد را ببینند و در معامله ای که صورت گرفت شش میلیون و نیم پول نقد و شش میلیون تومان هم چک به احد عظیم زاده دادند .
آن شب احد از این همه سودی که کرده بود خوابش نمیبرد ، باورش نمیشد که با 100 هزار تومان پول حاصل از قرض و وام اکنون توانسته است به این همه پول دست یابد ، قطعا یکی از رموز موفقیت او ریسک کردن بود .
احد عظیم زاده همواره به کشور های مختلفی سفر میکند تا بتواند سلیقه های متفاوت را ببیند و از تمام آن چه که میبیند ایده بگیرد در نتیجه همیشه فرش های او طرفداران خود را دارد ، این خلاقیت و به روز بودن او نیز از دیگر دلایلی است که تاکنون توانسته به موفقیت های چشمگیری دست یابد .
ورود به صنعت گردشگری ، موفقیتی دیگر
زندگی نامه احد عظیم زاده : از جمله موفقیت های احد عظیم زاده تنها محدود به تولید و صادرات فرش نمیشود ، او با سفر به کشور های مختلف با یک تیر دو نشان زد ، هم درباره ی فرش ایده و اطلاعات میگرفت هم اینکه هتل های مختلفی را در سراسر دنیا میدید و همین باعث شد که وارد دنیای گردشگری شود .
احد همواره افکار بلند پروازانه ای را در سر میپروراند ، او با دیدن هتل های متفاوت به فکر ساختن یکی از بزرگترین و لوکس ترین پروژه هتل کشور یعنی ” قو الماس خاورمیانه ” در مازندران افتاد ، هتلی که اکنون از بهترین و لوکس ترین مصالح ساختمانی ساخته شده است ، سنگ برزيل ، شيشه بلژيك ، دستگيره از انگليس و تاسيسات آلماني است . كابين چهار آسانسور نيز از طلاي 18 عيار است .
اين مجموعه برج 292 واحد مسكوني در 25 طبقه ، هفت طبقه سالن ورزشي ، 35 طبقه هتل همراه با ۲۴۰ سوییت ، 7 رستوران روي درياچه ، 10 هزار متر شهر آبي ، 70 هزار متر زمين آمفيتئاتر ، 90 هزار متر زمين گلف و 2 باند هليكوپتر دارد. فقط قرارداد نورپردازي اين پروژه با فرانسويها 9 ميليون دلار (حدود 15 ميليارد تومان) می باشد ، تاکنون روی این پروژه 180 میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است ، واقعا تحسین برانگیز است که چگونه یک شخص با دست خالی به چنین موفقیتی دست یافته است . مشخصات برج های قو الماس خاورمیانه
از دیگر افتخارات احد عظیم زاده که از نظر خودش بزرگترین افتخارش است این که دو سال خیر نمونه کشور شده است همچنین 1070 بچه یتیم را تحت پوشش خود قرار داده اند و با خود پیمان بسته اند که هر سال 100 بچه به آن ها اضافه کند همچنین وصیت کرده اند که بعد از فوتشان نیز به مدت ده سال ، بازماندگانشان این روند را ادامه بدهند .
توصیه احد عظیم زاده به جوانان این است که منطقی فکر کنند ، نمیشود که از راه درست یک شبه پولدار شد ، باید سال ها تلاش کنید و رنج های بسیاری را تحمل کنید ، در نهایت اینکه از ریسک کردن نترسید.
پیشنهاد می کنیم ویدیو زیر که بخش مهمی از مصاحبه با این کارآفرین بزرگ کشور است را حتما ببینید
پسورد فایل : ندارد گزارش خرابی لینک
دیدگاهتان را بنویسید